Bel ons: 026 - 844 94 75 LinkedIn-Logo-02

Onze projecten

Supportershome AFC Ajax

Opdrachtgever

Advin

Uitvoering

ntb

amsterdam-arena

Het supportershome van AFC Ajax zal in de toekomst gehuisvest worden in de Amsterdam-ArenA.

Een lang gekoesterde wens van de supportersvereniging ten aanzien van de locatie gaat in vervulling door het nieuwe supportershome te vestigen onderin het transferium van de Amsterdam ArenA.

Eén van de uitgangspunten bij het ontwerp van het supportershome betreft de eis dat het ontwerp binnen de contouren van de ArenA blijft zodat de architectuur van de ArenA gerespecteerd wordt. Daarom is ervoor gekozen om de nieuwe pui binnen de huidige gevellijn te leggen en de buitenzijde te voorzien van een hydraulisch te openen hekwerk. Het hekwerk doet in geopende stand dienst als een uitnodigend element. In gesloten toestand biedt het bescherming tegen vandalisme.

ConstructieAdvies.nl heeft geadviseerd om te komen tot een praktische en economische bouwwijze en heeft de constructie van het nieuwe supportershome ontworpen, inclusief het hydraulisch hekwerk.

Op dit moment lopen er bezwaarprocedures tegen de komst van het supportershome. De omliggende horecabedrijven hebben deze procedures opgestart.

Untitled

Member Login

Pellentesque adipiscing odio eu neque gravida vehicula. Ut ultricies diam vel est convallis non auctor dui scelerisque. Quisque at erat sem
×