Bel ons: 026 - 844 94 75 LinkedIn-Logo-02

Laatste nieuws

Nieuws

Matrixborden A50/A59

dinsdag, 02 december 2014

Matrixborden A50/A59

ConstructieAdvies.nl is gevraagd om de ophangconstructie van nieuw te plaatsen matrixborden langs de A50 en A59 te berekenen. De borden zullen aan bestaande bruggen en viaducten worden gemonteerd met een chemische lijmverankering.

Tuinhuis Oosterbeek klaar

dinsdag, 11 november 2014

ConstructieAdvies.nl is met deze klus gestart toen de fundering er al lag en de meeste dragende wanden al geplaatst waren. De opdrachtgever wilde graag voor de laatste fase van deze klus constructieve begeleiding en assistentie bij het maken van de werktekeningen voor de houten kap.

Samen met de opdrachtgever is gekeken naar de verschillende mogelijkheden om het bijgebouw te laten voldoen aan de constructieve eisen. Het resultaat hiervan was een hoofddraagconstructie die eenvoudig bouwbaar is en een flexibel gebruik van het gebouw mogelijk maakt. 

Ontwerp woning in Lelystad gereed

woensdag, 03 september 2014

Ontwerp woning in Lelystad gereed

Het constructief ontwerp voor deze nieuw te bouwen woning met kantoorruimte en binnenzwembad in Lelystad is gereed. De woning is ontworpen door Baas Architecten uit Tilburg en zal worden gebouwd met een staalframecasco.

Opdracht EDF powerplant Sint Maarten

zondag, 04 mei 2014

Opdracht EDF powerplant Sint Maarten

ConstructieAdvies.nl is op dit moment aan het werk op het Franse deel van Sint Maarten. In opdracht van Volker Construction International stuurt ConstructieAdvies.nl ter plaatse het ontwerpteam aan zodat op korte termijn gestart kan worden met de bouwwerkzaamheden. Het betreft de uitbreiding van een bestaande energiecentrale. Het project wordt in samenwerking met de Franse aannemer Bouygues gerealiseerd in opdracht van Electricité de France (EDF).

Sint Maarten is gelegen in het deel van het Caribisch gebied dat te maken heeft met aardbevingen en orkanen. Het spreekt voor zich dat de constructie van de energiecentrale bestand dient te zijn tegen de krachten die ontstaan bij dit natuurgeweld.

Uitbreiding woning Riverparc Lathum

maandag, 16 december 2013

Uitbreiding woning Riverparc Lathum

Op het Riverparc te Lathum wordt op dit moment door ConstructieAdvies.nl een plan uitgewerkt om een woning aan de achterzijde te vergroten. Met deze uitbreiding willen de nieuwe eigenaren het contact met het aangrenzende recreatiegebied vergroten. De uitbreiding zal daarom worden voorzien van een glazen vouwwand met een breedte van bijna zes meter.

Verbouwing Nieuwe Prinsengracht Amsterdam

woensdag, 13 november 2013

Verbouwing Nieuwe Prinsengracht Amsterdam

Aan de Nieuwe Prinsengracht in Amsterdam wordt de plattegrond van dit appartement aangepast aan de wensen van de eigenaren. Om deze aanpassingen veilig te kunnen doen, zijn enkele constructieve ingrepen noodzakelijk. ConstructieAdvies.nl heeft hiervoor een plan opgesteld dat op dit moment door de VVE en het Stadsdeel Centrum wordt beoordeeld.

Tweekapper te Brielle

dinsdag, 03 september 2013

Tweekapper te Brielle

Binnenkort zal gestart worden met de bouw van deze twee onder een kap woning te Brielle. Het casco is uitgewerkt in staalframe. De woning is ontworpen door Broos de Bruijn Architecten uit Rotterdam.

Opdracht voor 44 Nieuwbouwwoningen in Rozendaal

dinsdag, 14 mei 2013

ConstructieAdvies.nl heeft onlangs de opdracht gekregen om te adviseren bij een nieuw te realiseren woonwijk in Rozendaal bij Arnhem. 

Constructief ontwerp voor woning met kantoor in Suriname

woensdag, 26 november 2014

Constructief ontwerp voor woning met kantoor in Suriname

ConstructieAdvies.nl heeft in opdracht van Sabis Construction Management uit Suriname het constructief ontwerp gemaakt voor een nieuw te realiseren woongebouw met kantooruimte. Het project wordt gerealiseerd binnen het Hanna's Lust plan ten zuiden van Paramaribo. Dit uitbreidingsplan betreft een nieuw woongebied en omvat in totaal leefruimte voor circa 500 huishoudens.  

ConstructieAdvies voor herontwikkeling Hofje van Koolen 's-Hertogenbosch

donderdag, 25 september 2014

ConstructieAdvies voor herontwikkeling Hofje van Koolen 's-Hertogenbosch

ConstructieAdvies.nl gaat adviseren bij de herontwikkeling aan het Hofje van Koolen te 's-Hertogenbosch. Het gebied is gelegen in het historische centrum van de stad. Het plan bestaat uit een woongebouw met atelierruimte. Een groot deel van de footprint van het gebouw zal voorzien worden van een kelder. De kelder zal gerealiseerd worden in een ondergrond die van archeologische waarde zou kunnen zijn. Het bepalen van de juiste uitvoeringswijze van deze kelder binnen de randvoorwaarden waarbij ook rekening gehouden dient te worden met de monumentale gebouwen in de omgeving, is één van de grootste uitdagingen binnen het project.

Op dit moment wordt het winnende schetsplan naar een (nog) hoger niveau gebracht. Zodra het plan definitief is vastgesteld, zal het plan op onze website worden getoond.

Uitbreiding woning in Rozendaal

donderdag, 17 juli 2014

Uitbreiding woning in Rozendaal

ConstructieAdvies.nl adviseert bij de uitbreiding van dit woonhuis in Rozendaal. De woning zal worden voorzien van een grote woonkeuken met grote raampartijen en een hoog oplopend plafond. In het plafond worden de dragende elementen weggewerkt zodat er een glad en strak plafond gerealiseerd kan worden. De uitbreiding wordt voorzien van een gashaard.

 

Opdracht bruggen Beuningse Plas

dinsdag, 07 januari 2014

Opdracht bruggen Beuningse Plas

De gemeente Beuningen gaat zand winnen in het gebied ten zuidoosten van de kern Beuningen. Hierdoor ontstaat daar in de toekomst een recreatieve waterplas: de Beuningse Plas. De komende jaren wordt deze plas door Boskalis/MNO Vervat gegraven en de omgeving ingericht. Het totale project wordt in 2026 afgerond. Vanaf dat moment kunnen de inwoners van de woonwijk Beuningse Plas vanuit hun achtertuin naar de plas varen. 

 

Oude kazerne bijna gereed voor bewoning

dinsdag, 26 november 2013

Oude kazerne bijna gereed voor bewoning

De Saksen-Weimarkazerne in Arnhem dateert uit de oorlogsjaren '40-'45. Toen de kazerne bijna gereed was, werd deze in mei 1940 door de Duitsers in gebruik genomen. 

Schadeherstel aan de Molenbeekstraat te Arnhem

maandag, 21 oktober 2013

Schadeherstel aan de Molenbeekstraat te Arnhem

Tijdens de nieuwbouw van een groot appartementengebouw aan de Sasboutstraat te Arnhem is een bestaand pand aan de Molenbeekstraat zwaar beschadigd geraakt. De schade was zo groot dat een deel van het casco vervangen diende te worden. In goed overleg met de gemeente Arnhem zijn de benodigde vergunningen aangevraagd en verleend en is Bouwbedrijf Berendsen Van Geemen op dit moment in een hoog tempo het pand weer gereed voor gebruik aan het maken.

Busremise Arnhem krijgt nieuwe lichtstraten

dinsdag, 14 mei 2013

Busremise Arnhem krijgt nieuwe lichtstraten

We hebben onlangs geadviseerd bij de renovatiewerkzaamheden van de busremise in Arnhem. De loodsen zijn voorzien van nieuwe daglichtvoorzieningen in het dak. In deze loodsen worden de trolleys van het gemeentelijk vervoersbedrijf onderhouden. Tevens is hier het trolleymuseum gehuisvest. 

<<  1 [23  >>  

Member Login

Pellentesque adipiscing odio eu neque gravida vehicula. Ut ultricies diam vel est convallis non auctor dui scelerisque. Quisque at erat sem
×