Bel ons: 026 - 844 94 75 LinkedIn-Logo-02

Laatste nieuws

Nieuws

Nieuwbouw Rozendaal in volle gang

maandag, 06 februari 2017

Nieuwbouw Rozendaal in volle gang

De bouw van de eerste 14 van de in totaal 44 nieuw te bouwen woningen in Rozendaal verloopt voorspoedig. De eerste woningen zullen binnenkort worden opgeleverd. Op dit moment werken wij aan de voorbereidingen voor de tweede en derde fase.

Binnenkort start bouw 44 woningen De Del in Rozendaal

woensdag, 20 april 2016

Binnenkort start bouw 44 woningen De Del in Rozendaal

Binnenkort zal bouwbedrijf Veluwezoom Verkerk starten met de bouw van de eerste woningen van in totaal 44 vrijstaande en 2- onder-1-kap woningen in Rozendaal. 

De verkoop loopt voorspoedig. Op dit moment werkt ConstructieAdvies.nl aan de uitvoeringsstukken en de diverse wensen die door de kopers zijn aangegeven.

Opdracht voor twee woningen op Curaçao

woensdag, 11 november 2015

Opdracht voor twee woningen op Curaçao

ConstructieAdvies.nl is gestart met het constructieve ontwerp voor twee nieuw te bouwen woningen op Curaçao. De woningen zijn ontworpen door Cas Aalbers van het nieuwe architectenbureau VIP Architects op het eiland. We kunnen gelijk "vol aan de bak". als het een beetje meezit gaat de eerste schop dit jaar de grond nog in.

Bouw woning te Monster gestart

woensdag, 29 juli 2015

Bouw woning te Monster gestart

In Monster wordt gebouwd aan deze fraaie vrijstaande woning. De woning is ontworpen door Baas Architecten uit Tilburg en is voorzien van een staalframe casco. ConstructieAdvies.nl heeft zorggedragen voor het ontwerp van het casco en de paalfundering. De geplande oplevering is eind dit jaar.

Opdracht Bed & Breakfast te Vauveix (Fr)

dinsdag, 14 april 2015

Opdracht Bed & Breakfast te Vauveix (Fr)

Vauveix is gelegen aan het 1000 hectare grote stuwmeer van Vassivière. Dit meer is de belangrijkste watervoorziening van de Limousin. De streek kent veel campings en jachthavens. In het plaatsje zal een oud leegstaand hotel omgebouwd worden tot een modern Bed & Breakfast. ConstructieAdvies.nl zal de constructies voor deze renovatie en uitbreiding gaan verzorgen.

Aardbevingsbestendig bouwen met staalframe

donderdag, 26 februari 2015

Aardbevingsbestendig bouwen met staalframe

Aardbevingen zorgen ervoor dat gebouwen horizontaal (en een beetje verticaal) heen en weer gaan bewegen. Met name de horizontale bewegingen leveren problemen op voor onze traditioneel gebouwde woningen van metselwerk en beton. Grofweg 10 tot 15 % van het totale gewicht van de woning zal door de bewegingen omgezet worden in een horizontale belasting op de woning. Hier gaat het vaak fout, met schade (of erger) tot gevolg. 

 

Verbouwing woning in Huizen

dinsdag, 27 januari 2015

Verbouwing woning in Huizen

Deze woning aan de dr. Kuyperlaan in Huizen zal dit voorjaar flink worden verbouwd. De woning wordt voorzien van een uitbreiding aan de achterzijde en een dakkapel aan de voorzijde. In de woning zullen diverse wijzigingen plaatsvinden. ConstructieAdvies.nl zorgt bij deze klus voor het onwerp, de technische uitwerking, de contractvorming en de begeleiding tijdens de bouw.

Verbouwing monumentale villa Haarlem

dinsdag, 09 december 2014

Verbouwing monumentale villa Haarlem

Deze vroeg 19e eeuws monumentale villa aan de Vijverlaan in Haarlem is onlangs van eigenaar gewisseld. ConstructieAdvies.nl is gevraagd om de wensen van de nieuwe eigenaar constructief te begeleiden zodat de wijzigingen aan de villa op een veilige en verantwoorde manier kunnen plaatsvinden.

Villa Ibiza Curaçao opgeleverd

zaterdag, 28 januari 2017

Villa Ibiza Curaçao opgeleverd

Op Curaçao is onlangs Villa Ibiza opgeleverd. Het ontwerp voor de woning is door Cas Aalbers van VIP Architects gemaakt. ConstructieAdvies.nl heeft zorg gedragen voor het constructief ontwerp. 

Verbouwing NH restaurant Vermeer in Amsterdam

woensdag, 20 april 2016

Verbouwing NH restaurant Vermeer in Amsterdam

 Op dit moment wordt het NH restaurant Vermeer in Amsterdam verbouwd. Het restaurant dat onlangs is bekroond met een ster door Michelin wordt samen met de 274 kamers van het Barbizon Palace hotel grondig verbouwd. ConstructieAdvies.nl adviseert bij deze verbouwing op het gebied van de draagconstucties.

 

Verbouwing woning Oosterbeek

woensdag, 05 augustus 2015

Verbouwing woning Oosterbeek

Deze woning aan de Weverstraat in Oosterbeek zal flink worden vergroot. Aan de achterzijde wordt een fraaie uitbreiding geplaatst die gebruikt zal gaan worden als woonkeuken met daarboven extra slaapkamers, een badkamer en een balkon. Opvallend is de nagenoeg geheel glazen achtergevel waardoor het wonen tuingericht kan plaatsvinden.

Constructieadvies.nl draagt zorg voor het ontwerp van de draagconstructie van de uitbreiding.

Hans Eten & Drinken opgeleverd

woensdag, 15 april 2015

Hans Eten & Drinken opgeleverd

Eerder deze maand heeft de opening plaatsgevonden van Hans Eten en Drinken in het Arnhemse Sonsbeekkwartier. De voormalige bloemenwinkel is door bouwbedrijf Berendsen- Van Geemen omgebouwd tot een restaurant. Hierbij diende o.a. de bestaande kelder vergroot en uitgediept te worden. ConstructieAdvies.nl heeft voor deze werkzaamheden de berekeningen gemaakt.

Werk in uitvoering

woensdag, 08 april 2015

Werk in uitvoering

Op dit moment zijn diverse projecten van ons in uitvoering. Zo wordt er onder andere gewerkt aan vier woningen in Vlaardingen, twee flinke woninguitbreidingen en -renovaties in Arnhem en Huizen en worden er nieuwbouwwoningen met een staalframecasco gebouwd in Almere, Lelystad, Nijswiller (LI), Rijswijk en Someren (NB).

Ondertussen worden de plannen voorbereid voor nieuwbouwwoningen in America (LI), Amsterdam, Hilversum en Monster (ZH) en verwachten we medio dit jaar te kunnen starten met het nieuwe supportershome in de AmsterdamArena en een woongebouw met een Bed & Breakfast in het oude centrum van 's-Hertogenbosch. We hoeven ons voorlopig niet te vervelen!

Opdracht NH Hotel Amsterdam

woensdag, 28 januari 2015

Opdracht NH Hotel Amsterdam

Op het gebouw van het NH Hotel Amsterdam Noord zal een nieuw logo/woordmerk worden gerealiseerd. ConstructieAdvies.nl zorgt voor de controleberekeningen van het bestaande casco en berekent de ondersteuningsconstructie van het woordmerk.

Dit voormalige ziekenhuis is sinds de jaren '90 in gebruik als hotel. Het hotel is met name populair bij medewerkers van luchtvaartmaatschappijen. Dat maakt de uitvoering van de werkzaamheden ook een stukje lastiger. In het hotel kan namelijk 24 uur per dag de nachtrust van gasten worden verstoord.

4 woningen te Vlaardingen

woensdag, 17 december 2014

4 woningen te Vlaardingen

In samenwerking met IDStudio uit Maassluis wordt deze voormalige duikschool en duikwinkel in het centrum van Vlaardingen omgebouwd naar vier woningen. ConstructieAdvies.nl ontwerpt de constructies die nodig zijn om het casco te laten voldoen aan de huidige eisen. De woningen gaan in de loop van 2015 in verkoop.

[12 3  >>  

Member Login

Pellentesque adipiscing odio eu neque gravida vehicula. Ut ultricies diam vel est convallis non auctor dui scelerisque. Quisque at erat sem
×